Bloki: Anna ja Ella

Meidän koulussa molemmissa rakennuksissa on pingispöydät, mutta missä pallot ja mailat?

Meillä on todella hyvät pingispöydät, lukuunottamatta niiden löysiä verkkoja. Mailat ovat usein rikottu, tai niitä ei ole ollenkaan. Usein mailojen varret on katkaistu tai mailojen cripit ovat revitty irti mailoista.

Palloja saattaa joskus löytyjä, mutta ne ovat yleensä halki tai niissä on painaumia. Jos pallo löytyy on kuitenkin todennäköistä, että pallo on harkkari eli pallo joka on pehmeämpi eikä se pompi niin hyvin kuin oikea kunnon pallo. Oppilaat jotka pelaavat paljon koulussa pingistä, tuovat he omat mailat ja pallot, ja niillä saa pelata vain omistajan luvalla, kun taas koulun mailoillan saisi pelata kaikki.

Pingis pöydillä on yleeensä aika iso jono ja joskus saatta tullaa riitoja ja huutoa siitä kuka pelaa seuraavaksi tai ne jotka ovat olleet jonossa jäävät jalkoihin, eivätkä pääse pelaamaan. Yleensä käy myös niin, että ne jotka eivät ole vielä päässeet pelaamaan ei myöskään pääse ollenkaan, koska jono on niin pitkä ja siellä on paljon oppilaita jotka haluavat pelata koko ajan.

Seuraava ratkaisu on, että opettajat ottavat mailat ja pallot openhuoneeseen talteen ja oppilaat saavat käydä hakemassa ne pientä panttia vastaan. Jos mailat tai pallot häviää, saadaan sillä tavoin tietää kuka on tavaroista vastuussa. Pingispöytien kuntoa valvoisi opettajat omalla vuorollaan.