Bloggaajat: Alisa, Elli-Noora, Kaisla ja Mirella

Koulussamme vietettiin kuudetta Prom-juhlaa tiistaina 28.5.2019.

Prom alkoi tilaisuudesta salissa, jossa saimme kuulla seitsemäs luokkalaisten valinnaismusiikin bändi-esityksen. Esityksen jälkeen näimme yhdeksäs luokkalaisten keksimiä sketsejä, jonka jälkeen seurasi ysi gaala. Tänä vuonna palkittiin ysien lisäksi myöskin vuoden seiska, vuoden kasi sekä vuoden kymppi.

gaala 2

Ysit ja kympit siirtyivät gaalan jälkeen syömään upeaa juhla lounasta, jossa oli tarjolla mm. kanasalaattia sekä jälkiruuaksi tarjoiltiin tiikerikakkua. Seiskat ja kasit jäivät saliin, jossa he suorittivat pienen välijumpan Syken sekä Kallen johdolla ja pelasivat sen jälkeen Kahootin. Ysit ja kympit palasivat saliin ja seiskat sekä kasit lähtivät syömään.

Kun kaikki olivat syöneet palasimme saliin, jossa disko oli alkanut ja opettajien bändi ryhtyi soittamaan. Kun opettajat olivat lopettaneet soittamisen alkoi oppilaiden toivomien kappaleiden toistaminen. Kappaleiden soiton aikana ystäväoppilaat valitsivat tanssijoiden joukosta parhaimmat tanssijat, jotka julistettiin diskon päättyessä omissa kotiryhmissä. Ilta päättyi kotiryhmiin noin kello seitsemältä.

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE JA ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE! HYVÄÄ KESÄLOMAA!