Bloggaajat:  Iiris, Tuulia, Camilla ja Naomi 6A.

Savonkadun 6A oli leirikoulussa Velskolassa 4.-6. syyskuuta. Lähdimme 4.9. klo 9 aamulla kohti Velskolaa. Ensin menimme 23 linjan bussilla Rautatientorille, josta otimme 345 bussin kohti Velskolaa. Bussi jätti meidät n. 2km päähän. Käveltiin leirille saakka, kun pääsimme sisään niin pääsimme tutustumaan paikkoihin. Sitten meillä oli lounas, jonka jälkeen menimme ulos tekemään sähköistä kasviota metsään.

Tiistaina 5.9. aloitimme aarteenmetsästyksellä, metsästyksen jälkeen oltiin  valtikanryöstöä. Menimme syömään lounasta, lounaan jälkeen halukkaat menivät soutamaan kirkkoveneellä. Menimme myös myöhemmin uudelleen. Illalla olimme hiihtokisaa puusuksilla, josta voitti karkkipussin. Voittajat olivat: Lumi, Veera S, Veena, Siiri ja henkisenä tukena Iiris ja Aino-Maria. Kisan jälkeen menimme grillikatokseen grillaamaan makkaraa ja omia herkkuja.

Keskiviikkona 6.9. eli takaisintulopäivänä aloitimme taas hiihtokisalla, jonka voitti taas kerran Lumi, Veera S, Veena, Siiri ja henkisenä tukena taas kerran Iiris ja Aino-Maria. Sen jälkeen leikittiin pihalla ja hetken päästä mentiinkin jo pakkaamaan kamoja lähtöä varten sitten lähettiinkin jo kohti koulua.