Bloggaaja: Aada R. 5A, Valeria 4a

Ranskan vainnaiskurssilla on tehty herkullista suklaamoussea, joka oli kurssilaisten mielestä tosi hauskaa, JEE!

sdr

cof

Tässä kuvassa oppilaat pilkkovat suklaata.

Resepti:

200g de chocolat noir=tummaa suklaata

1 jaune d’oeuf=munan keltuainen

2dl de crème=kermaa

1 cuillère de cafè de sucre de vanille=1tl vanilja sokeria

1/2 dl de Café=kahvia

Lisää kahvi ja suklaa kattilaan. Sulata suklaa ja jäähdytä. Lisää sokeri kermaan ja vatkaa vaahdoksi. Lisää keltuainen kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada vaahtoon suklaa ja sekoita kuohkeaksi nostellen. Laita mousse jääkappiin noin 1 tunniksi ja nauti. Bon appétit !

cof

Mainokset