Pasilan peruskoulussa vietetään perinteisesti syyslukukauden alussa ”nousukiitoa”, joka tarkoittaa sitä, että ensimmäisinä koulupäivinä ei pidetä vielä normaaleja oppitunteja vaan luokissa ja kotiryhmissä keskitytään tutustumiseen ja ryhmäytymiseen. Nousukiitoon kuuluu myös koko koulun yhteisiä tapahtumia ja hauskanpitoa.

Maanantaina 14. elokuuta pidettiin kouluimme pihoilla suuri lennokkikisa, jossa palkintona oli mahtava pokaali täynnä karkkia sekä tietysti roppakaupalla mainetta ja kunniaa!

Luokat ja kotiryhmät saivat suunnitella oman lennokin, jonka tarkoitus oli tietysti lentää pisimmälle. Koko luokka osallistui suunnitteluun ja rakentamiseen.

Luokasta valittiin yksi heittäjä, joka sai kunnian lähettää lennokin matkaan. Savonkadulla lähetyspaikka oli pihan kallio, Länsi-Pasilassa pihan portaat. Lennokkien rakentamisessa oli selvästi päästetty luovuus valloilleen.

Myös kannustusjoukot olivat panostaneet julisteisiin. Kaikkia luokkia kannustettiin hienosti!

Savonkadulla voittajaksi lennokkikisassa selviytyi kotiryhmä SYKÄn upea, perinteinen paperilennokki. Länsi-Pasilassa voittajaluokka oli 5A, jonka lennokin nimi oli Kivikiituri. Toiseksi sijoittui 2-3 B perinteisellä paperilennokilla. Onnea voittajille!

IMG_1011IMG_1009IMG_1001IMG_0996IMG_1012