Lauantaina 3. kesäkuuta juhlistettiin Pasilan peruskoulussa kevätlukukauden päättymistä. Teemana kevätjuhlissa, joita koulussamme oli peräti neljä tänä keväänä, oli kesäinen metsä. Juhlissa nähtiin monia hienoja esityksiä eri luokilta.

Savonkatu 2:n ykkösluokkalaiset lauloivat herkän laulun valkovuokoista.

dig

Koulun improkerho esitti hulvattoman hauskan näytelmän koulun myyjäisistä, joihin saapui arvovaltainen vieras, nimittäin itse presidentti Sauli Niinistö.

dig

4-luokkalaiset lukivat toistensa kirjoittamia runoja ja esittelivät lempipaikkojaan Pasilassa.

dig

5-luokkalaiset esittivät kaksi upeaa tanssinumeroa.

dig

Länsi-Pasilan toimipisteen juhlat menivät niin vauhdikkaasti, että opettajien kuvasaalis jäi laihaksi. Juhlissa nähtiin muun muassa itse suunniteltu elokuva, koosteita kevään tapahtumista ja retkistä, näytelmiä ja lauluesityksiä. Juhlassa palkittiin myös oppilaita hyvästä kaveruudesta. Nämä stipendit myönsi Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Lisäksi muistettiin Pasila-kilpailun voittajia, ja räppi-kilpailun voittaja Lilja Hyppölä esitti voitokkaan räppinsä muille. Esitykset olivat oppilaiden näköisiä, upeita ja hauskoja.

Blogitiimi toivottaa kaikille Pasilan peruskoulun oppilaille, opettajille, henkilökunnalle sekä blogin lukijoille oikein mukavaa ja rentouttavaa kesälomaa!

Mainokset