Syyskuussa 1A-luokka suunnisti retkelle Seurasaareen.

1A ranskan lukijat kertovat:

Siellä Seurasaaressa oli sellasia hauskoja vanhoja puhelinkoppeja. Siellä oli iso lava. Kävimme poikien kanssa metsäretkellä ja ruokimme pikkulintuja, oravia ja sorsia. Me nähtiin siellä talo. Mä tykkäsin kaikista eläimistä siellä, esimerkiksi joutsenista. Ne oli must kauniita. Siellä oli kivaa ja leikit oli kivoja. Oli kivaa leikkiä siellä. Me löydettiin kuusenalta maja ja tehtiin sinne kaikkii tavaroita ja sitten me ruokittiin oravia vähän ja joutsenia ja sitten mä puhuin oravia. Ja sit me syötiin puolukoita.   Poikien kanssa oli kiva mennä todella pitkälle metsään. Olimme menossa etsimään karhua, mutta emme löytäneet. Narunveto oli kivaa. Siellä oli hauskaa. Peitto jossa oli värit, oli hauskaa. Se oli kivaa, kun me leikittiin Tapion kaa, me etittiin keppei ja löydettiin niin paljon keppei ja leikittiin sotaa. Oli tosi kiva olla kalliolla. Siellä lähellä oli hiidenkirnu ja heitin tortillaletuja sinne mut sit mä otin ne pois. Matkan varrella me nähtiin oravia ja joutsenia ja me oltiin koko päivä siellä.

1A englannin lukijat kertovat:

”Kävelimme siltaa pitkin Seurasaareen. Näimme matkalla vanhan tuulimyllyn ja paljon pikkumökkejä. Siinä oli kuvia sellaisissa kylteissä ja yhdessä mökissä oli asunut vanha mummo. Näimme myös lasten saunan ja vanhan kirkon. Siellä oli myös hevostalli eli hevosten nukkumapaikka. Me näimme myös rikkaan talon. Niin Laura-ope sanoi.

Seurasaaressa oli paljon oravia. Me mentiin metsään ja nähtiin supikoira. Kävelimme metsän läpi ja katselimme vanhoja taloja aja aittoja. Me näimme lintuja. Näimme ainakin punarinnan ja jonkin linnun, jolla oli keltainen pää. Pienempi poikaporukka näki saaressa myös karhun, joka oli poikasen kanssa. Oli kivaa kun pelattiin futista ja tehtiin kasvisuunnistus ja arvaus. Oli kivaa leikkiä myös kuka pelkää mustekalaa-leikkiä. Oli kiva myös kiipeillä kallioilla ja liukua alas. Me tehtiin maja, kuusimaja, oksista. Majassa me leikittiin Pokemon-leikkiä ja banaanihippaa.

Sitten mentiin leiripaikalle. Me söimme makkaroita ja eväitä. Kun lähdettiin, niin bussimatka oli kiva. Katselimme vielä maisemia bussin ikkunasta.”

 

Mainokset